Πρεμιέρα για το 6ο Χάρι Πότερ

Εκτυπώστε το παρακάτω άρθρο.

Οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ αψήφησαν την βροχή που έπεφτε, χθες, στο κεντρικό Λονδίνο και περίμεναν ατέλειωτες ώρες, για να δουν από κοντά τους πρωταγωνιστές της έκτης ταινίας με τίτλο Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιπας, που έκανε πρεμιέρα στη βρετανική πρωτεύουσα. Στην Ελλάδα αναμένεται τον Αύγουστο.
Η πρεμιέρα της ταινίας είχε αρχικά προγραμματιστεί για το 2008, αλλά
Διαβάστε τη συνέχεια της ανάρτησης.(+videos)

τεχνικά προβλήματα ανάγκασαν τα στούντιο της Warner Bros να αναβάλουν την προβολή της.

Η προηγούμενη ταινία Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα είχε σαρώσει τα ταμεία με εισπράξεις μεγαλύτερες των 900 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το τελευταίο βιβλίο με τις περιπέτειες του ήρωα της Τζ.Κ Ρόουλινγκ «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου» κατέχει το ρεκόρ του βιβλίου με τις γρηγορότερες πωλήσεις.

Στην πρεμιέρα της Τρίτης ορισμένοι από τους νεαρούς σταρ της ταινίας φορούσαν άσπρες κορδέλες στη μνήμη του Ρόμπερτ Νοξ, που δολοφονήθηκε το 2008 στη νότια Αγγλία.

Στην ταινία ο Νοξ ενσαρκώνει τον Μάρκους Μπέλμπι, έναν συμμαθητή του Χάρι.

«Πιστεύω πως σε αυτήν την ταινία υπάρχει μεγαλύτερη κωμική φλέβα σε σχέση με τις προηγούμενες. Είναι μια πραγματικά πολύ καλή ταινία» δήλωσε ο Ντάνιελ Ράντκλιφ.

Στην 6η κινηματογραφική συνέχεια των περιπετειών του Χάρι Πότερ, ο Λόρδος Βόλντεμορτ εδραιώνει ακόμη περισσότερο την παρουσία του, ενώ το Χόγκουαρτς δεν είναι πλέον ασφαλές.

Ο Χάρι υποψιάζεται ότι ελλοχεύουν κίνδυνοι ακόμα και μέσα στο ίδιο το κάστρο, αλλά ο Ντάμπλντορ ενδιαφέρεται περισσότερο να τον προετοιμάσει για την τελική μάχη.

Προσπαθώντας να ανακαλύψει την Αχίλλειο Πτέρνα της άμυνας του Βόλντεμορτ, ο Ντάμπλντορ ζητά τη βοήθεια ενός παλιού του φίλου, του καθηγητή Οράτιου Σλάγκχορν.

Η σειρά των μυθιστορημάτων ολοκληρώνεται με το τελευταίο βιβλίο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, το οποίο θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο σε δύο ταινίες.

Δείτε και το trailer της ταινίας.

www.johnpatranew.blogspot.com
[από]