Συγκινητικές στιγμές από την τελετή μνήμης για τον Michael Jackson

Εκτυπώστε το παρακάτω άρθρο.

Με δάκρυα στα μάτια μια σειρά από φίλους και συγγενείς ανέβηκε στη σκηνή του Staples Center και είπε με τον δικό της τρόπο το τελευταίο αντίο στον μεγάλο τραγουδιστή.

Στην πιο συγκινισιακά φορτισμένη στιγμή ίσως ολόκληρης της τελετής, η κόρη του Michael Jackson, Katherine Paris, ανέβηκε στο τέλος στη σκηνή και αποχεραίτησε τον πατέρα της, για τον οποίο είπε ότι ήταν "ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσε να φανταστεί".
Διαβάστε τη συνέχεια της ανάρτησης.(+videos)


Λίγα δευτερόπλεπτα νωρίτερα τα αδέρφια του Michael Jackson, Jermaine και Marlon, είπαν με δάκρυα το δικό τους αντίο στον αδερφό τους:

"Michael, όταν μας άφησες, ένα κομμάτι μου έφυγε μαζί σου. Και ένα κομμάτι σου θα ΄ζει για πάντα μέσα μου, αλλά επίσης ένα κομμάτι σου θα ζει για πάντα σε όλους μας", είπε ο Marlon.

Είχε προηγηθεί μια ιδιαίτερη στιγμή, όπου όλα τα μέλη της οικογένειας Jackson, καθώς και πολλοί διάσημοι βρέθηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν το περίφημο "Heal the World" και το "We Are the World", το τραγούδι που έγραψε ο Michael Jackson με τον Lionel Ritchie το 1985, για να συγκεντρωθούν χρήματα για την καταπολέμηση της πείνας στην Αφρική.

Η επιμνημόσυνη τελετή ξεκίνησε με την ανάγνωση δύο μηνυμάτων από τον Nelson Mandela και την Diana Ross στους χιλιάδες θεατές του Staples Center για το τελευταίο αντίο στον Michael Jackson στο Λος Άντζελες.

Η ατμόσφαιρα στο στάδιο ηλεκτρίστηκε όταν το ολόχρυσο φέρετρο με τη σορό του βασιλιά της ποπ, καλυμένο με κατακόκκινα λουλούδια, εισήλθε στο κέντρο της σκηνής που στήθηκε ειδικά για την αποψινή τελετή και στην οποία θα εμφανιστούν μεγάλοι καλλιτέχνες που ήταν φίλοι του εκλιπόντος τραγουδιστή.

Πρώτη στη σκηνή για να τραγουδήσει στη μνήμη του Michael Jackson ανέβηκε η Mariah Carrey και την ακολούθησε με ένα σύντομο λόγο που εκφώνησε προς στους παρευρισκόμενους η ηθοποιός Queen Latifah.

Ακολούθησε ο Lionel Ritchie και στη συνέχεια το μικρόφωνο πήρε ο μεγάλος ερμηνευτής και πιανίστας, Stevie Wonder, που τραγούδησε το "Never Dreamed You'd Leave in Summer".

Ακολούθησαν δύο αθλητές "θρύλοι" για την πόλη του Λος Άντζελες, οι μπασκετμπολίστες Kobe Bryant και "Magic" Johnson.

Ακόμα μια πολύ φορτισμένη στιγμή ήταν όταν στη σκηνή ανέβηκε η ηθοποιός Brooke Shields που γνώριζε τον Michael Jackson από όταν ήταν 13 ετών, αλλα είχε να τον δει αρκετά χρόνια. Όπως είπε στους χιλιάδες θεατές "δέθηκε πολύ μαζί του γιατί και οι δύο καταλάβαιναν το πώς είναι να βρίσκεται κανείς διαρκώς στα φώτα της δημοσιότητας.

Το κοινό και όλοι οι "υψηλοί" καλεσμένοι στην τελετή δάκρυσαν όταν το μικρόφωνο πήρε ο αδερφός του Michael Jackson, Jermaine, που τραγούδησε το αγαπημένο κομμάτι του εκλιπόντα "βασιλιά της ποπ", "Smile". Όταν η ερμηνεία του Jermaine τελείωσε, εκείνος κατέβηκε από τη σκηνή και αγκάλιασε τα αδέρφια του.

Το τραγούδι του Jermaine Jackson για τον αδερφό του - Η ΠΙΟ "ΑΛΗΘΙΝΗ" ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ

Το αγαπημένο τραγούδι του Μάικλ - Smile - Charlie Chaplin

www.johnpatranew.blogspot.com
[από]