Στη σκηνή του Terra Vibe επιστρέφουν οι Linkin Park

Εκτυπώστε το παρακάτω άρθρο.


«What I've Done», «Bleed It Out», «Shadow of the Day», «Given Up», «In the End» και πολλά άλλα τραγούδια των Linkin Park, θα ακουστούν στo Terra Stage στις 21 Ιουλίου

Μετά την αδιαμφισβήτητα συγκλονιστική περσινή τους εμφάνιση, οι Linkin Park επιστρέφουν «στον τόπο του εγκλήματος» που δεν είναι άλλος από το Terra Vibe Park, για ότι… χρωστάνε.

Και όπως δήλωσε ο frontman Chester Bennington σε συνέντευξή του σε μουσικό περιοδικό: ...

«Ανυπομονώ να ξαναπαίξω στο Terra Vibe, το μέρος είναι καταπληκτικό. Για να είμαι ακριβής, είναι ένα από τα λίγα μέρη όπου βρήκα αυτό ακριβώς που περίμενα όσον αφορά τις εγκαταστάσεις. Όσο για τον κόσμο, είναι εξαιρετικός, είχαμε περάσει φανταστικά. Έχουμε κάνει και μερικούς φίλους εκεί, ελπίζω να τα πούμε και πάλι και να περάσουμε εξίσου ωραία».

Το εκρηκτικό γκρουπ από το Λος Άντζελες με πωλήσεις περισσότερων από εξήντα εκατ. δίσκων, πάρα πολλά βραβεία και υποψηφιότητες, από το 2000 μέχρι τώρα βρίσκεται μόνο στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας. Η συνεργασία τους με τον Jay - Z τους χάρισε ένα ακόμα Grammy στην κατηγορία «Best Rap/Sung Collaboration».

Group με πλούσια κινηματογραφική πορεία

Η μπάντα από την Βόρεια Καλιφόρνια, που ξεκίνησε με το όνομα «Xero», αλλάζοντας το στη συνέχεια με το εύηχο «Linkin Park» (εμπνευσμένο από το Lincoln Park της Santa Monica από όπου περνούσε καθημερινά ο Chester Bennington γυρνώντας από τις πρόβες), έρχονται, με τις αποσκευές τους γεμάτες μεγάλα hits, βραβεία και αξιόλογες συνεργασίες με σημαντικά ονόματα της μουσικής σκηνής (Jay-Z, Motley Crue, Lupe Fiasco, κ.α.) αλλά και μια ηχηρή τηλεοπτική και κινηματογραφική μουσική παρουσία.

Εκτός από την πρόσφατη συμμετοχή τους στην blockbuster ταινία TRANSFORMERS: The Revenge Of The Fallen, με το «New Divide» που ήρθε πρώτο ως μουσικό ντεμπούτο στο MySpace για φέτος, φτάνοντας τους 1,8 εκατομμύρια θεατές τις πρώτες μόλις 4 μέρες προβολής του, πόσοι από σας γνωρίζουν ότι τραγούδια του γκρουπ έχουν ακουστεί σε γνωστές και αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες;

Και η «κινηματογραφική» πορεία τους έχει ως εξής:

Ο Chester Bennington, o frontman του γκρουπ, έχει ερμηνεύσει το «System» για το σάουντρακ της ταινίας Queen of the Damned αλλά και τη διασκευή του «Morning After» για την ταινία Underworld: Evolution Soundtrack.

Η μεγάλη επιτυχία τους «One Step Closer» ακούγεται στο επεισόδιο «On the Beach» της διάσημης και στην Ελλάδα ξένης αμερικάνικης σειράς ER, αλλά και στην κινηματογραφική ταινία DRACULA 2000.

Το τραγούδι τους «Session» έπαιξε στους τίτλους τέλους του σίκουελ MATRIX RELOADED του 2003. Το «Pushing Me Away», κομμάτι που εμπεριέχεται στο ντεμπούτο άλμπουμ τους, ντύνει την ταινία VALENTINE.

Ενώ όσοι έχουν δει το φιλμ Miami Vice του 2006, μπορούν να διακρίνουν στην αρχή του το κομμάτι που τραγουδήθηκε και λατρεύτηκε από χιλιάδες φαν των Linkin Park ανά τον κόσμο «Numb/Encore».

Αυτές και πολλές άλλες επιτυχίες των Linkin Park, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν στο TerraVibe Park στις 21 Ιουλίου, σε ένα δυνατό και ξεσηκωτικό live set!

Opening act οι Funeral for a Friend

Οι Ουαλοί post-hardcore/emo rockers Funeral for a Friend θα ανοίξουν την αυλαία, λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή οι εκρηκτικοί Linkin Park στις 21 Ιουλίου στο TerraVibe Park.

Οι πέντε φίλοι που ξεκίνησαν από το Bridgend, της Ουαλίας, δημιούργησαν τους Funeral for a Friend το 2001 και από τότε κερδίζουν τις εντυπώσεις, με την έντονη δισκογραφική δουλειά τους.

Πιστοί υπηρέτες της μουσικής με δυνατά και γεμάτα νόημα τραγούδια στέκονται αντάξιοι σε οποιαδήποτε rock, emo ή και post-hardrock σκηνή.

The story so far… Έχουν βρεθεί σε περιοδείες με πολύ μεγάλα ονόματα της hard rock σκηνής, όπως οι Iron Maden και My Chemical Romance.

Τρία single τους έχουν σκαρφαλώσει στο Top 20 των single chart στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχουν βραβευθεί στα Kerrang! Αwards ως οι καλύτεροι πρωτοεμφανιζόμενοι Βρετανοί.

Με τον τελευταίο τους δίσκο, «Memory And Humanity» να έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στην μουσική τους σταδιοδρομία και να θυμίζει κατά πολύ τον παλιό τους εαυτό, θα προετοιμάσουν το έδαφος στο ενθουσιώδες κοινό πριν την μεγάλη εμφάνιση των Linking Park.

Τιμές εισιτηρίων:

55 euro γενικής εισόδου και 85 euro όρθιων στο PL1 (ειδική περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά και δεξιά της σκηνής). Με την αγορά 3 εισιτηρίων στο PL1, έχετε δωρεάν μία θέση Parking.

Την ημέρα της συναυλίας η γενική είσοδος θα κοστίζει 60 euro, ενώ 0,75 ευρώ από κάθε αγορά εισιτηρίου δίνεται στον φιλανθρωπικό οργανισμό «Music For Relief» (MFR).

Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων:

ΤΙCKET HOUSE: Αθήνα - Πανεπιστημίου 42 210 3608366,

ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102, 2310 264880

www.johnpatranew.blogspot.com
[από]